Product Catalog

Kidzzfarm


GetYourGadgets.nl / JumpingAnimals.nl is officieel dealer van het merk Kidzzfarm Jumping Animals en heeft het grootste Kidzzfarm Jumping Animals assortiment in Europa.


U heeft ze waarschijnlijk al gezien, die leuke, grappige Kidzzfarm Jumping Animal skippybal in de vorm van een dier waarop kinderen vrolijk kunnen rondspringen. Ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen maar ook goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Op deze Kidzzfarm Jumping Animal skippybal leert het kind al haar spieren ontdekken en gebruiken. Denk aan huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen. De Kidzzfarm Jumping Animals zijn dus ook nog eens multifunctioneel.

Via deze website is deze hippe HippySkippy skippybal of beter gezegd skippydier te koop in 18 verschillende soorten: Betsy de Koe Paars, Betsy de Tijger Oranje, Betsy de Koe Blauw, Betsy de Koe Wit, Betsy de Koe Roze, Betsy de Koe Zwart, Betsy de Koe Bruin, Ruby the Rabbit Bruin, Ruby the Rabbit Grijs, Maxy the Dog Zwart, Maxy the Dog Wit, Sammy het Varken Roze, Sammy het Varken Zwart, Sammy het Varken Wit, Betsy de Koe Oranje, Betsy de Koe Rood, Betsy de Koe Groen, Rudolph the Red Nosed Reindeer. U heeft dus genoeg keuze.

De Kidzzfarm Jumping Animals zijn fantastisch leuk peuterspeelgoed maar is zeer zeker ook een uniek kraamcadeau om te geven.

De Kidzzfarm Jumping Animals die wij verkopen zijn natuurlijk CE gekeurd en voldoen aan de strengste regels - ze zijn Phthalates vrij.

Wij wensen u veel "geniet"- en uw kinderen heel veel "speel" plezier op onze Kidzzfarm Jumping Animals.


Er komen geen producten overeen met de selectie.