Product Catalog

HappyHopperz


GetYourGadgets.nl / JumpingAnimals.nl is officieel dealer van het merk HappyHopperz en heeft het grootste HappyHopperz assortiment in Europa.


U heeft ze waarschijnlijk al gezien, die leuke, grappige HappyHopperz skippybal in de vorm van een dier waarop kinderen vrolijk kunnen rondspringen. Ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen maar ook goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Op deze HappyHopperz skippybal leert het kind al haar spieren ontdekken en gebruiken. Denk aan huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen. De HappyHopperz zijn dus ook nog eens multifunctioneel.

Via deze website is deze HappyHopperz skippybal of beter gezegd skippydier te koop in 16 verschillende soorten: Jumping Hert Oranje, Jumping Hert Rood, Jumping Paard Roze, Jumping Paard Groen, Jumping Hond Roze, Jumping Hond Blauw, Jumping Dino Groen, Jumping Dino Blauw, Jumping Dino Paars, Jumping Stier Blauw, Jumping Stier Rood, Jumping Hond Rood XL, Jumping Stier Blauw XL, Jumping Paard Rood XL, Jumping Hert Oranje XL, Jumping Rups Groen XL. U heeft dus genoeg keuze.

De HappyHopperz zijn fantastisch leuk peuterspeelgoed maar is zeer zeker ook een uniek kraamcadeau om te geven.

De HappyHopperz die wij verkopen zijn natuurlijk CE gekeurd en voldoen aan de strengste regels - ze zijn Phthalates vrij.

Wij wensen u veel "geniet"- en uw kinderen heel veel "speel" plezier op onze HappyHopperz


Er komen geen producten overeen met de selectie.