GetYourGadgets & JumpingAnimals - Betalen

Zijn de prijzen in deze webshop inclusief de btw?
Ja, alle vermelde prijzen van de producten in deze webshop zijn inclusief 21% BTW.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
iDEAL Internetbankieren, PayPal, Bank Overschrijving en AfterPay achteraf betalen op factuur.

Hoe weet ik dat ik veilig betaal?
GetYourGadgets & JumpingAnimals maken gebruik van bekende en goed beveiligde betaalopties.

Meer informatie over iDEAL betalingen vind u hier:
https://www.mollie.nl/betaaldiensten/ideal/
Meer informatie over PayPal betalingen vind u hier: https://www.paypal-nederland.nl/veiligheid/kopen.html
Meer informatie over AfterPay betalingen vind u hier: http://www.afterpay.nl/consument

Wat is AfterPay?
AfterPay voert voor GetYourGadgets.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij GetYourGadgets.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar
privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd
contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wordt een bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?
Bij bestellingen via iDEAL, PayPal of AfterPay worden alle bestellingen mits voor 17:00 uur geplaatst en op voorraad, dezelfde werkdag nog verzonden. 
Bij betaling middels Bank Overschrijving duurt de verzending gemiddeld één tot twee werkdagen langer vanwege de verwerking van de betaling bij de bank. 

Is betalen met iDEAL nu echt zo makkelijk?
Ja, iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren. 

De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

Hoe kan ik het bedrag overmaken via Bank Overschrijving?
U kiest in de checkout voor "Bank Overschrijving". Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de orderbevestiging met de verdere gegevens. 
U ontvangt ook nog een extra e-mail van ons. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zal uw bestelling direct verstuurd worden. 

Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?
Ja, nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u per email een orderbevestiging, wanneer de betaling is ontvangen en uw bestelling is verstuurd ontvangt u in het pakketje de Afleverbon.

Kan ik via een e-mail of per telefoon een bestelling plaatsen?
Nee, dit is niet mogelijk. Wij raden dit af i.v.m. misverstanden die er kunnen ontstaan bij het doorgegeven van de gegevens.

Wat moet ik doen als ik toch nog enkele vragen wil stellen?
U kunt altijd een e-mail sturen naar info@getyourgadgets.nl of info@jumpinganimals.nl wij proberen u dan zo goed, duidelijk en snel mogelijk antwoord te geven op al uw vragen.